راک استار بودن در صنعت شما یک موضوع کاشی الوند است

کتیبه سردر شبستان: سردری در شمال ایوان استاد قرار دارد. تاریخ ساخت این بنا دقیقاً مشخص نیست؛ زیرا در کل این مجموعه تنها یک کتیبه هست که بر روی آن نوشته شده: چاکر درگاه ابوالقاسم شیرازی به تاریخ ۱۳۰۲ ه.ق که این کتیبه در اتاق آینه کاری قسمت غربی ورودی آینه کاریها نوشته شدهاست و از آنجایی که در ساخت بنا معمولاً آینه کاری را در آخر انجام میدهند این تاریخ نشان دهنده پایان ساخت بنا میباشد. کتیبهٔ محراب صفهٔ عمر: این کتیبه در سال ۷۷۸ ه.ق به دست علی کوهیار الابَرقوهی صورت نوشته شدهاست؛ شمس پسر تاج و فخر فرزند عبدالوَهاب شیرازی بنّا نیز از استادان این محراب بودند. در شش فرسخی اسفراین جنگ سختی بین آنها صورت گرفت که دراین جنگ از سپاهیان محمدبیک که ششصد نفر بودند سیصد نفر کشته و از سپاهیان ازبک که سه هزار نفر بودند هفتصد نفربه قتل رسیدند (روملو، ۱۳۵۷: ۲۵۸-۲۵۷). در این بخش از فاصله میان اردکان و یزد بهعنوان «برهنهترین قسمتهای دشت کویر» یادشده که دلیلش عوامل انسانی و تلاشش برای از بین بردن پوشش گیاهی و جانوری منطقه است! اتاقهای طبقهٔ اول ویژه وزیران و حکام ولایات بود که با نظارت ناظر یا کارپرداز کاخ، یا به اصطلاح آن دوره فراشباشی، میان آنها تقسیم میشد.

یکی از روشهای حکاکی استفاده از موم عسل جهت پوشش ضد اسید، قلم نی جهت طراحی، و اسید فلوریدریک جهت تثبیت طراحی میباشد به نحوی که با موم عسل مایع روی نگین را پوشانده بعد از سرد و جامد شدن موم با قلم نی که برعکس قطع خورده روی عقیق طراحی کرده سپس چند قطره اسید روی قسمتهای طراحی شده قرار داده و با آب ولرم شسته حالا طراحی ثابتی روی عقیق داریم که میتوان با ابزار و متههای حکاکی آن را عمیق کنیم. این رودخانه از چشمههای آهکی واقع در ۲۱ کیلومتری جنوب شرقی نهاوند از دامنههای شمالی ارتفاعاتگرین به نام سراب گاماسیاب سرچشمه میگیرد و پس از طی چند کیلومتر در نواحی کوهستانی وارد دشت میشود و در وسط دشت نهاوند در جهت جنوب شرقی - شمال غربی جاری کاشی صورتی سرویس بهداشتی میشود. ↑ ریاحی، حریق مسجد جامع اصفهان در عصر سلجوقی، ۲۱. ↑ استیرلن، اصفهان، تصویر بهشت، ۲۱. ↑ جبل عاملی، تاریخ تحولات مسجد جامع اصفهان، ۵۵-۵۶. ↑ جبل عاملی، تاریخ تحولات مسجد جامع اصفهان، ۵۲. ↑ استیرلن، اصفهان، تصویر بهشت، ۱-۱۲.

↑ پیرنیا، سبکشناسی معماری ایرانی، ۱۴۶. ↑ هایده، مسجد جامع اصفهان، نگین معماری اسلامی ایران، ۲۲. ↑ گالدیری، مسجد جامع اصفهان، ۳۲. ↑ کارگر، مسجد جامع عتیق، موزهای از در و عقیق، ۳۷. ↑ کارگر، مسجد جامع عتیق، موزهای از در و عقیق، ۷۸-۸۰. ↑ کارگر، مسجد جامع عتیق، موزهای از در و عقیق، ۲۷. البته به گفتهٔ جبل عاملی در سه دهه پیش از آن نیز تلاشهایی در این مورد صورت گرفته بود اما به دلیل وسعت بنا و عدم تداوم آن هربار به صورتی کار بینتیجه میماند. علاوه بر آن به لحاظ حمل فراوردههای جنگلی، صنایع تبدیلی شرکت چوب فریم و معدن فلورین، دارای اهمیت تجاری و صنعتی نیز میباشد. باز کرده و راهروی صفهٔ عمر را به صحن مسدود کردند؛ این در همچنان موجود است. در قسمت جنوبی ایوان شرقی و شمال راهروی جنوب شرقی، فضایی قرار دارد که بر اساس معماریاش مربوط به دورهٔ صفوی است.

این بنا مربوط به دورهٔ آلمظفر است، یعنی حدود قرن هشتم ه.ق و طاقهای آجریشکل زیبایی دارد. تاریخ اصفهان: ابو عبدالله حمزه بن حسن اصفهانی احتمالاً حدود ۲۸۰ ه.ق در اصفهان متولد شد. نویسنده در این کتاب محاسن اصفهان را جمعآوری کرده و آنچه مربوط به ادبا، جغرافیای طبیعی و تاریخ آن است را بهدست آورده و ثبت کردهاست. مقدسی به هنگام بازدید از اصفهان، مسجد جامعی که مربوط به قرن سوم ه.ق بوده را دیده و در مورد آن اطلاعاتی در کتاب خود نوشتهاست. ↑ انارکی، ملک پور و شهرکی، بررسی یادگاریهای مسجد جامع اصفهان، ۱۱۹. ↑ کارگر، مسجد جامع عتیق، موزهای از در و عقیق، ۲۸. رنگین نمودن الیاف یا پارچههای ابریشمی، پشمی، کرک، و پنبه از طریق روشهای قدیمی و کاملاً سنتی و با استفاده از مواد طبیعی که منشأ گیاهی یا حیوانی دارند را رنگرزی سنتی میگویند. سفرنامهٔ ژان شاردن: ژان شاردن جهانگرد فرانسوی بود که در سال ۱۶۶۴ م سفر خود را آغاز کرد. در خوزستان جوانان ارمنی که از هند (فارغ التحصیلان کالج ارمنیهای کلکته) به خوزستان آمده بودند در سال ۱۹۲۱م در مسجد سلیمان با ۴۵نفر، تیمهای فوتبال و هاکی تشکیل دادند. سنگتراشیها بیشتر در دیواره حوض آبگیر و آبنماها و سر فوارهها و سرستونها و همچنین زیرستونها قرار گرفته که گفته شده زیر نظر استاد پهلوان-سنگتراش معروف-انجام شده است.