سیر سیاه از کجا میشه تهیه کرد 2
سیر سیاه چیست ؟ از خواص و کاربرد تا طرز تهیه در منزل کتاب کاله
ولی برای اینکه بتوانید راحت تر سیر خوب را تشخیص دهید چند تا فاکتور را در نظر داشته باشید. سیر سیاه به طور قابل توجهی فعالیت بیولوژیکی بسیار بالاتری از سیر تازه دارد. چندین مطالعه گزارش کرده اند که اسیدهای آمینه، پلی فنول ها و فلاونوئیدها در آن افزایش می یابد. پس از پردازش سیر؛ مانند خرد کردن ، جویدن، خشک کردن؛ آلین به سرعت توسط آلییناز به آلیسین تبدیل می شود. این ترکیبات به طور طبیعی در طول ذخیره سیر در دمای سرد می توانند هیدرولیز و اکسید شده و آلین تشکیل می دهد. سیر سیاه از چند سال قبل به سایر کشورهای اطراف معرفی شده و در این اواخر، توسط سرآشپزهای معروف دنیا برای تهیه مرغ، ماهی، سوپ و سایر غذاها به کار برده شده است.
تهیه این نوع سیر کاری زمانبر است که از ۳ هفته تا ۶۰ روز طول میکشد. برای تهیه سیر سیاه چند روش خانگی وجود دارد، ولی بهترین روش قراردادن بوتههای سیر در آرامپز یا پلوپز است. این روش بسیار آسان است، ولی برای دستیابی به طعم شیرین و خوشایند نهایی باید صبور باشید. قندخون بالا یا هیپرگلیسمی (hyperglycemia) ممکن است سبب عوارضی جدی مانند بیماری قلبی، نارسایی کلیوی و آسیب عصبی شود. قندخون پایین یا هیپوگلیسمی (hypoglycemia) نیز ممکن است موجب تشنج، غشکردن و مرگ شود. در واقع این ماده غذایی با تنظیم میزان انسولین بر قندخون اثر میگذارد.
این محصول با عطر و طعم قوی خود، به غذاها طعم و مزه خاصی میبخشد و همچنین دارای خواص درمانی فراوانی است. آرامپز یا پلوپز خود را روی تنظیمات حرارت «داغ» (Warm) قرار دهید. این گزینه، دما و رطوبت لازم برای تهیه سیر سیاه را پدید میآورد و در عین حال منجر به پختن سیر نمیشود. حالا که میدانید کاربردهای متعدد سیر سیاه چیست و چقدر میتواند در پختوپز انعطافپذیر باشد، احتمالا به تهیه آن در خانه نیز علاقهمند باشید.
علاوه بر این، خواص ضد التهابی سیر سیاه میتواند با التهاب مرتبط با چاقی مقابله کند. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدانهایی مانند اس-آلیل سیستئین است که با بهبود سطح کلسترول و کاهش فشار خون همراه است. این ماده غذایی خواص ضد التهابی و تقویت کننده سیستم ایمنی دارد و به پیشگیری از بیماریهای مزمن کمک میکند. اگرچه سیر سیاه نسبتاً جدید است، اما برخی خواص بینظیر آن تجربی ثابت شدهاند. سیر سیاه خاصیت لاغر کنندگی دارد و به چربی سوزی و کاهش اشتها کمک میکند.
با گذشت حدودا ۱۴ روز، حبههای سیر به رنگ سیاه درمیآیند و سفت میشوند، اما همچنان باید عمل آوردن را ادامه دهید. یک هفته بعد، حبهها آب میروند و بنابراین پوسته بیرونی هم شلتر میشود. طی چند هفتهای که سیر را درون آرامپز یا پلوپز نگه میدارید، شاهد تغییرات متعددی خواهید بود و بنابراین تشخیص اینکه چه زمانی سیر سیاه آماده شده است، آنقدرها آسان نیست.
برای خرید سیر سیاه بدون واسطه و با کیفیت تضمین شده و قیمت بسیار مناسب به صفحه خرید سیر سیاه بروید. به گزارش همشهری آنلاین به نقل از سلامت نیوز، همانطور که میدانید محصولی با نام سیر سیاه بسیار زبانزد همه مردم شده و فروشگاه های بسیاری به فروش این محصول روی آورده اند. سیر سیاه همانند سیر سفید به صورت حبه ای ولی به رنگ سیاه به راحتی قابل مصرف است.
سیر سیاه را چگونه درست کنیم
سیر سیاه رویال
سیر سیاه روغن
سیر سیاه را چگونه نگهداری کنیم
سیر سیاه را چگونه استفاده کنیم
سیر سیاه را چگونه درست میکنند
سیر سیاه رو چجوری بخوریم
سیر سیاه را کی بخوریم
سیر سیاه زگیل تناسلی
سیر سیاه زبیر